Wijn

Zoals velen ondertussen al weten is Sans Cravate een bedevaartsoort voor wijnliefhebbers. En terecht! Onze uitgebreide wijnkaart is een uit de hand gelopen hobby van chef Henk. De exclusieve wijnen en champagnes zijn de perfecte aanvulling op het degustatiemenu én doen echte foodies watertanden. Benieuwd naar ons wijnassortiment? Bekijk dan zeker eens onze wijnkaart. 

We verrassen je graag, en daarom blijven we ook vernieuwen. Het kan dus zijn dat je online een wijn ziet, die niet meer verkrijgbaar is in het restaurant. Maar gelukkig is het tegendeel zeker mogelijk! In ons restaurant ontdek je ook wijnen die nog niet op onze website staan. 

Wist je trouwens dat je veel van onze wijnen thuis kan drinken? In onze shop vind je de toppers uit het restaurant en onze persoonlijke favorieten terug. Op zoek naar een specifiek smaakpallet? We helpen je graag. 

Last but not least: onze uitgebreide en unieke wijnkaart viel onlangs in de prijzen. Niet de eerste de beste prijs nog wel! Gault&Millau verraste ons met de titel Wijnkaart van het jaar. Een hele eer, waar we met plezier één van die topwijnen van ons op drinken én die we graag delen met onze geweldige wijnleveranciers. 

Wijnkaart