Creatief, hedendaags maar vooral persoonlijkheid in en naast het bord

Een zaak met een ziel, dit is wat wij betrachten in ons restaurant.

’Sans Cravate’ dat zijn wij zelf, van het verbouwen van het pand tot het kiezen van de lekkerste producten, alles wordt met evenveel passie en precisie gedaan. En de naam zegt het al, onze gasten moeten zich thuis en ontspannen voelen.

Sans Cravate bij u thuis

Doe uzelf, vrienden en familie een plezier en serveer een menu

Bestellen voor de nieuwjaarsmenu kunt u tot uiterlijk maandag 24 december.  Afhaling is voor de nieuwjaarsmenu op maandag 31 december tussen 9 uur en 12 uur. Mogen wij u wel vragen te betalen bij ophaling.


Meer info

Champagne Delamotte & Luca Roagna meets Sans Cravate*

Na de geslaagde events van vorig jaar en het succes begin dit jaar met de Mascarello-verticale in The Butcher's Son sluiten we het jaar in stijl af met een tweedaags event bij Sans Cravate* te Brugge.

Op woensdag 12 december en donderdag 13 december verwent chef Henk Van Oudenhove ons met zijn geweldige productkeuken en zorgen wij in samenwerking met Champagne Delamotte en Luca Roagna voor een uitgekiende selectie aangepaste wijnen. De prijs bedraagt 200 euro per persoon, all-in, inclusief degustatiemenu en liefst 9 wijnen. Inschrijven kan via deze link, de plaatsen zijn beperkt.-

 


Verlofperiode's

Sans Cravate zal gesloten zijn:

  • Van 23/12/'18 tot 26/12/'18
  • Op 1/01/'19
  • Van 13/01/'19 tot 25/01/'19

 

Kunst

Het is haast niet te geloven

.. maar naast mijn drukke bestaan als moeder van 2 jonge kinderen (Arthur °05 & Oscar °07) en gastvrouw te zijn in ons restaurant, maak ik de tijd om met mijn handen in de klei te zitten. Het is een hobby, een passie, iets van mezelf en toch om te delen met iedereen. Slechts een kleine collectie is te bezichtigen in het restaurant.

Galerij

Cadeaubon

Bij ons bent u ook van harte welkom om een stukje Sans Cravate Cadeau te doen.

Laat ons per mail weten hoe wij u kunnen helpen.

Vraag hier uw cadeaubon aan

 

Contacteer ons

Vragen?

Wij sturen u zo spoedig mogelijk terug.

(ps: dit formulier dient niet om te reserveren)

Alle velden met een * zijn verplicht in te vullen.

Reserveringsvoorwaarden

Algemene voorwaarden

Privacy beleid