Hubert stelt voor

Kerst en nieuwjaar traiteurdienst

Praktisch

Hieronder vind u een gemakkelijk invulformulier terug.

Bestellen voor de kertsmenu kunt u tot uiterlijk zondagavond 17 december.
Bestellen voor de nieuwjaarsmenu kunt u tot uiterlijk zondagavond 24 december.

Afhaling

voor de kerstmenu: zondag 24 december tussen 9 uur t.e.m. 12 uur.
voor de nieuwjaarsmenu: zondag 31 december tussen 9 uur en 12 uur.

Mogen wij u wel vragen te betalen bij ophaling.

À LA CARTE

toevoegen verwijderen Hubert's gerookte zalm (100gr) , uitjes en zure room €18
toevoegen verwijderen Ganzenleverterrine met brioche , chutney van peer €24
toevoegen verwijderen Civet van haas en z'n garnituur €23
toevoegen verwijderen Fazant Brabaconne per 2/cts €46
toevoegen verwijderen Hubert's eindejaarsbûche met geplette framboos en caramel €9/pp

WIJNTIPS VAN HUBERT :

toevoegen verwijderen Les Hauts de Riquets, Amourette 2016 (Sauvignon Blanc) €17 / 75cl
toevoegen verwijderen Ximenez Spinola exceptional harvest 2015 (Pedro Ximenez ) €25 / 75cl
toevoegen verwijderen La Pic Colette, Mouthes le Bihan 2015 (Merlot, Malbec) €20 / 75cl
toevoegen verwijderen A pas de Velours , Lindelaub (pinot Noir) €24 / 75cl
toevoegen verwijderen Madeira nr1 , The Madeira collection €29 / 50cl
  • uw winkelmandje is momenteel leeg
bestelling plaatsen
opnieuw samenstellen