reserveer

Henk kookt hedendaags

Rundstartaar/ komkommer/ mierikswortel / gerookte paling 
Noordzeevis / venkel / pompelmoes / curcuma
Oosterscheldekreeft /karnemelk / daslook 
Asperge /rabarber / amandel

Risotto / Txogitxu / vleesjus

Zomer ree / snijboon /dragon 

*kazen geaffineerd door Kaasmeester Callebaut

Aaardbeien / sablé/ orangjebloesem / citroen / specerijen 

 

De menu’s worden door Henk samengesteld met in het opzicht van u telkens de beste kwaliteit te kunnen voorschotelen.

Indien u allergieën heeft of speciale wensen laat het ons gerust weten.

Op zaterdag avond serveren we enkel één menu.


4 gangen menu /69€

5 gangen menu /78€

6 gangen menu /93€

7 gangen menu /107€

 

Lunch (enkel ’s middags)

3 gangen / 38€

all-in (inclusief water,wijn en koffie) 60€

webdesign: stardekk ×